Beijum Bruist

Dialoogtafels. Sterk netwerk in Beijum!

Het dialoognetwerk, ‘Goud in Gesprek’ is uitgenodigd om tijdens een bijeenkomst met vier dialoog begeleiders aanwezig te zijn om de dialoog met elkaar op gang te brengen. Daarnaast zijn wij uitgenodigd om actieve wijkbewoners die daarvoor voelen en de potentiële capaciteiten hebben dialoog methoden te leren zodat zij de dialoog in de wijk verder kunnen gaan begeleiden. 

“De doelstelling van deze bijeenkomst is een eerste stap te zetten naar een sterk netwerk in Beijum. Samenwerken aan wijkvernieuwing. De  gouden draad in ons doen en laten is dat de deelnemers aan onze dialoogtafel zich gehoord en betrokken voelen. Dit komt tot stand door de manier waarop wij de dialoogtafel begeleiden. En ook door een gastvrije sfeer, de aankleding van het gebouw, de zorg voor de inwendige mens, liefst door lokale organisaties verzorgd. Wij vragen de opdrachtgever de omgeving waarin de gesprekken plaatsvinden zo aangenaam mogelijk te maken, desgewenst kan Goud in Gesprek dit verzorgen”.

Onze maatstaf is goud, op basis hiervan kunnen we beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Geplaatst door Mick Hartstra

Mick zoekt en verbindt tegenstellingen. Hij heeft jarenlange ervaring als proces- en dialoogbegeleider. In de rol van manager en communicatiespecialist. Zij kracht èn zijn passie liggen bij presentatie, dagvoorzitterschap en discussie leiden. De combinatie dialoogbegeleider en trainingsacteur geeft een extra impuls aan bijeenkomsten die hij begeleidt. Wat anderen over Mick zeggen: “Hij is de man met humor in de hamer”. “Hij durft te confronteren”. “Hij durft uit te dagen”. “Hij maakt het thema manifest”. “Hij kan werken met grote groepen en is entertainer”.